Sabtu, 23 Julai 2011

Zivilia Band - Aishiteru Lyrics


Rabu, 27 April 2011

Rabu, 26 Januari 2011

SMC

untuk download cd SMC
http://www.ziddu.com/download/13552841/SMCWPCI_G2.zip.html

Selasa, 30 November 2010

Mulakan Perniagaan Internet Tahun 2010

Salam hormat kawan-kawan;
Baru-baru ini saya telah terjumpa dengan sebuah website yang menawarkan pakej pembelajan online, BISNES INTERNET.

Ilmu yang diberi memang superb. Dah lah bahasa yang digunakan sempoi sahaja.

Apa yang lebih menarik, ilmu ini disampaikan oleh IM tempatan, Raja Kamil. Nak dijadikan cerita, beliau sanggup mengajar secara PERCUMA.

PERCUMA tu beb...tak percaya, try lah tengok sendiri di [http://rajakamil.info/index.php?ref=mohdhelmi].

Betul....

Rabu, 24 November 2010

Cara Baru Post Youtube dalam Blog

kali ini saya post cara baru nak post youtube masuk ke blog senang cpt dah mudah dari cara lama yg saya penah bagitau sebelum ni. cara ni sama ja mcm shear youtube ke facebook.

untuk tengak cara baru  post youtube boleh la download disini

Step by Step Recovery Pc

kali ini saya post kan cara-cara nak buat recovery pc boleh la download cara-caranya kat sini
 utk download klik sini selamat memcuba...

Tutorial blog html kod

Check out this SlideShare Presentation:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...